Servicii

Cauți o echipă care să dezvolte toate ideile tale? Ești în locul potrivit!

Magazin online la cheie

Cu Marketcloud, primești magazinul online la cheie, pregătit să vândă. Tot ce trebuie să faci tu, este să verifici procesul de comandă, vânzările și profitul generat!

dns redundant

Domeniu și găzduire incluse

Ai posibilitatea la oricare din pachetele alese să ai incluse domeniul și găzduirea. Astfel, nu vei mai avea nici o grijă legată de setarea și achiziționarea acestora. Echipa Marketcloud se va ocupa de tot procesul necesar ca magazinul tău să fie online în cel mai scurt timp.

dns redundant

Design Responsive

Indiferent de tema pe care o alegi, magazinul tău va avea un design responsive, pentru ca acesta să poată fi accesat de pe orice dispozitiv de către potențialii clienți. Astfel, vânzările tale vor crește implicit cu ajutorul acestei funcționalități.

dns redundant

Marketing complet

Îți oferim pachete de marketing care să te ajute să îți crești vânzările în mediul online. Este bine să fii prezent pe rețelele de socializare și pe motoarele de căutare pentru a ajunge la cât mai mulți clienți într-un timp cât mai scurt.

dns redundant

Sistem plata online integrat

Vei avea sisteme de plată cu cardul integrate pentru a oferi posibilitatea clienților tăi să achite produsele nu doar în sistem ramburs ci și online.

dns redundant

Integrare Marketplace

Vrei să vinzi și pe alte platforme de tip marketplace cum ar fi E-mag, Cel și altele? Noi îți oferim posibilitatea de a integra în magazinul tău online și vânzarea pe aceste platforme.

dns redundant