Functionalitati eCommerce

E momentul să vinzi online, din ce în ce mai mult!

Ti-am pregatit multiple functionalitati specifice necesare la un magazin online.

Support Dedicat

Support dedicat

Indiferent de abonamentul pe care îl alegi, noi suntem aici pentru a-ți oferii suportul de care ai nevoie în procesul de realizare și funcționare a platformei.


Găzduire premium

Îți oferim găzduirea potrivită pentru pachetul ales de tine, găzduire realizată pe servere sigure și securizate la cele mai înalte standarde.

Gazduire Premium

Asistenta

Asistență

Suntem alături de tine în procesul de decizie sau pentru eventuale întrebări legate de platforma pe care urmează să o achiziționezi.


Certificat SSL

Siguranța datelor este esențială pe platforma ta, așadar îți oferim un certificat SSL, pentru ca informațiile și datele clienților și ale tale să fie protejate.

SSL

Support Dedicat

Configurarea produselor

Poți configura simplu catalogul de produse, categoriile, subcategoriile și colecțiile. De asemenea, stocurile și disponibilitatea produselor pot fii modificare ușor de către tine.

Un sistem de configurare a produselor facil, înseamnă timp și bani salvați pentru tine și business-ul tău!


Sistem de gestiune

Știm că e greu să ții evidența vânzărilor, a produselor și a comenzilor, așa că noi, te ajutăm cu un sistem de gestiune al afacerii integrat în platformă pentru a avea toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc!

Sistem de gestiune

Responsive

Design responsive

Fiecarte platformă are un design responsive, pentru a putea fi accesată de către clienții tăi de pe orice dispozitiv. Design-ul le va oferii clienților tăi o experiență plăcută, ori de câte ori vor interacționa cu afacerea ta online.


Proces de comandă facil

Procesul de comandă este o parte importantă a interacțiunii cu o platformă e-commerce. Noi îți punem la dispoziție o platformă care are un proces de comandă facil, pentru ca fiecare vizitator al site-ului să fie motivat să achizitioneze produsele tale!

Comanda

Plata Online

Plată online

Sistemul de plata online este și el o parte importanta a procesului de cumpărare. Platformele noastre, au integrate sistemul cu plata online pentru a te ajuta sa fii in pas cu evolutia și așteprtările clienților.


Integrare module

Pentru a-ți dezvolta business-ul online, ai nevoie să fii prezent! Noi te ajutăm cu integrarea multiplelor module de care ai nevoie pentru a-ți crește vânzările. In platforma ta, se vor putea integra module necesare pentru expansiunea afacerii tale!

Integrare Module

Support Dedicat

Optimizare SEO

Fiecare platforma online este optimizata SEO pentru a crește vizibilitatea afacerii tale pe motoarele de căutare în online!